Σε νέα αναζήτηση του άμεσου συνεργάτη του Βασίλη Μπρατσιάκου, στον πάγκο της Κύμης, βρίσκονται οι ιθύνοντες της ομάδας, καθώς λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Δημήτρης Κυριακού αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας κόουτς, που είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Κότσιαρη στο τεχνικό επιτελείο του ευβοϊκού συλλόγου, για προσωπικούς λόγους κατέστησε γνωστό, πως δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Θεοδώρου και τον τζένεραλ μάνατζερ Κώστα Κώτση, να έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ο λόγος γίνεται για τους Γιώργο Λημνιάτης και Θωμά Νίκου. Ο πρώτος, ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται μαζί του στην Εθνική Νέων Ανδρών, οδηγώντας τη στο Ευρωμπάσκετ Β’ Κατηγορίας στην Χαλκίδα. Ο δεύτερος, ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη στον Άρη, με τους «κίτρινους» να κάνουν μία αξιοσημείωτη πορεία την τελευταία διετία, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Οι δυο τους είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή και η διοίκηση της Κύμης έχει ήδη μιλήσει με τον Λημνιάτη, ευρισκόμενη στο Κλειστό «Τάσος Καμπούρης» για το Ευρωμπάσκετ της Χαλκίδας. Δεν αποκλείται να υπάρξουν βέβαια, εξελίξεις και στα δύο «μέτωπα».