Μετά από μια σειρά από «βόμβες» στο μεταγραφικό «παζάρι», καθώς και αλλαγές στη διοίκηση, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος την επόμενη χρονιά σε όλα τα επίπεδα στην Basket League, ο Προμηθέας Πατρών βρήκε τη δική του «στέγη». Αυτή, θα είναι το Κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου συμφώνησε με το ΠΕΑΚ Πατρών για την χρησιμοποίησή του, ώστε να αποτελέσει την έδρα του για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ανακοινώνει την συμφωνία του Συλλόγου με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ  Πατρών για την χρησιμοποίηση της κεντρικής σάλας του «Δημ.Τόφαλος» ως έδρα της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 στο πρωτάθλημα της Basket League (Α1 Εθνική) και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η συμφωνία επετεύχθη με την άψογη συνεργασία της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ  Πατρών με τη Διοίκηση του Προμηθέα, ενώ ξεχωριστή μνεία αξίζει να γίνει και στο ρόλο της επιτροπής «Τόφαλος» του ΠΕΑΚ Πατρών, και ιδιαίτερα στα μέλη της Κωνσταντίνο Τσοκόλη και Άγγελο Ροζή.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά), ο πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέας Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πατρών Κωνσταντίνος Κόντης και ο πρόεδρος της υπό σύσταση ΚΑΕ Χρήστος Μήλας».