Toυ Φώτη Δουκάκη
30/05/2012 (17:05)

Στέψη πρωταθλητή η… “παράταση” και πέμπτο ματς στο ΣΕΦ; Θα ξέρουμε σε περίπου τέσσερις ώρες όταν τελειώσει ο τέταρτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Το basketblog.gr πήρε θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ ώστε να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι πρώτοι φίλοι των “πρασίνων” έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις κερκίδες χωρίς ωστόσο να ξεπερνούν τους 100.

Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται (φυσικά) να γίνει απονομή πρωταθλήματος, όπως δεν προβλέπεται να γίνει απονομή σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κερδίσει και τους δύο (αν χρειαστούν) επόμενους τελικούς.

17:23 – Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφτασε στο ΟΑΚΑ.

17:36 – Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τους 1000, φωνάζουν τα πρώτα συνθήματα.

17:40 – Ο Ιαν Βουγιούκας είναι ο πρώτος παίκτης και των δύο ομάδων που βγαίνει για ζέσταμα και αποθεώνεται από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

17:44 – Στο παρκέ και ο Αλεκς Μάριτς με παρόμοια υποδοχή από τις κερκίδες.

17:45 – Ο Κάιλ Χάινς είναι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που μπάινει για ζέσταμα και τον ακολουθείο ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, υπό τις αποδοκιμάσιες των φίλων του Παναθηναϊκού.

17:54 – Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο παρκέ για
ζέσταμα, όμως την παράσταση κλέβει ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος κάνει
διατατικές ασκήσεις στο κέντρο του γηπέδου, φορώντας τα ακουστικά του
και κουνώντας το κεφάλι του στους ρυθμούς της μουσικής που ακούει.

17:59 – Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστας Μίσσας βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

18:22 – Στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

18:30 – Οι μεγάλες αναμετρήσεις είναι για τους μεγάλους παίκτες. Μπορεί ο Αγγελος Κορωνιός πλέον να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όμως η παρουσία του στο ΟΑΚΑ δίνει άλλο χρώμα στα επίσημα του σταδίου.

18:50 – Ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπανικολάου βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Παντελή Γαμπιεράκη.