Ώρα… τελικών στο ΟΑΚΑ καθώς σε δυόμιση ώρες ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι “αιωνίων”. Το basketblog.gr βρίσκεται ήδη σε θέσεις μάχης για να σας μεταφέρει τα πάντα από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τόσο πριν όσο και μετά το μεγάλο ντέρμπι.

Διακόσιοι πενήντα (250) φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των “ερυθρολεύκων” με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνοντας, έτσι, έμπρακτα τη στήριξή τους στους πρωταθλητές Ευρώπης. Κάτι που είχαν κάνει και οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, την Παρασκευή.

18:30 – Τριπλή ζώνη ελέγχου είχε προαναγγείλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και έτσι έγινε. Οι φίλαθλοι των “πράσινων” ελέγχονται εξωνυχιστικά πριν εισέλθουν στο ΟΑΚΑ.

18:33 – Οι πρώτοι οργανωμένοι φίλοι του τριφυλλιού βρίσκονται ήδη στις κερκίδες κρεμώντας τα πρώτα πανό.

19:00 – Περίπου χίλιοι “πράσινοι” πιστοί βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι για ακόμα ένα “μεγάλο” παιχνίδι κατάμεστο.

19:15 – Η εξέδρα των φανατικών φίλων του Παναθηναϊκού γεμίζει με γοργούς ρυθμούς, ενώ η είσοδος των φίλων του “τριφυλλιού” στο ΟΑΚΑ γίνεται μετ’ εμποδίων (έχει αρκετή κίνηση και ελέγχους, οι οποίοι καλώς γίνονται) εκτός, αλλά με ικανοποιητικό ρυθμό εντός. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρίσκονται περίπου 2.000 άτομα στις κερκίδες.

19:32 – Ο Μάικ Μπράμος είναι ο πρώτος παίκτης του τριφυλλιού που περνά στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει σουτάκια, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Γιόνας Ματσιούλις να ακολουθούν.

19:38 –  Στο παρκέ από πλευράς Ολυμπιακού ο Τζος Πάουελ, ο οποίος άκουσε… τα πρώτα “γαλλικά”.

20:29 – Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του, οι οποίοι έχουν γεμίσει κατά τα 2/3 το ΟΑΚΑ.

20:30 – Ο Ολυμπιακός έκανε την είσοδό του, εν μέσω αποδοκιμασιών, χωρίς όμως να υπάρξουν παρατράγουδα (ρίψεις αντικειμένων).