Η ώρα της… κρίσης έφτασε για τους δύο “αιωνίους” καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σε λίγη ώρα στο ΣΕΦ με φόντο τα σκήπτρα του Πρωταθλητή Ελλάδος. Το basketblog.gr βρίσκεται… σε θέσεις μάχης για να σας μεταφέρει τα πάντα από το ντέρμπι των δύο κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας.

18:45 – Περίπου δύο χιλιάδες φίλοι των “ερυθρολεύκων” βρίσκονται στις κερκίδες του ΣΕΦ, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.
18:50 – Παίκτες και των δύο ομάδων βρίσκονται στο παρκέ προκειμένου να κάνουν τα πρώτα σουτάκια.
18:52 – Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών χειροκρότησαν θερμά τον Πέρο Άντιτς κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

18:54 – Γκετσεβίτσιους και Ματσιούλις έχουν στήσει… πηγαδάκι στο κέντρο του γηπέδου. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο καλούς φίλους.
18:57 – Προς το παρόν επικρατεί ηρεμία τόσο εντός όσο κι εκτός ΣΕΦ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να φτάνουν στο γήπεδο χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

19:27 – Έκανε την εμφάνισή της η ομάδα του Ολυμπιακού, υπό τις ιαχές των φίλων της (πάντως, για την ώρα -και μόνο- το ΣΕΦ είναι μισογεμάτο), που ζητούσαν νίκη επί του “αιωνίου” αντιπάλου.
19:28 – Ένα λεπτό αργότερα εμφανίστηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού, που έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες, αν και τη μήνη των οπαδών του Ολυμπιακού συγκέντρωσε στο πρόσωπό του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

19:54 – Απομένουν έξι λεπτά για το τζάμπολ και το ΣΕΦ δεν (!) έχει γεμίσει. Όχι πως υπάρχουν πολλές κενές θέσεις (είναι κατά 95% γεμάτο), αλλά δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχαν άδειες καρέκλες.