Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες θα γίνει το τζάμπολ του πέμπτου και τελευταίου τελικού του πρωταθλήματος, το τέλος του οποίου θα αναδείξει πρωταθλητή έναν από τους δύο “αιωνίους”. Το basketblog.gr βρίσκεται στα θεωρεία του ΣΕΦ, προκειμένου να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο φαληρικό στάδιο.
Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι της εταιρίας ασφαλείας κάνουν πρόβες για τις θέσεις που θα έχουν στη λήξη του αγώνα.

16:57 – Οι Red Drops βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο τους ζέσταμα, την ώρα που σε όλο το στάδιο το χρώμα που επικρατεί είναι το πορτοκαλί, λόγω της έντονης εμφάνισης του προσωπικού ασφαλείας.

17:04 – Η κινητικότητα στις κερκίδες είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενο τελικό. Ηδη οι φίλοι του Ολυμπιακού ξεπερνούν τους 1000 και σε αυτό βοήθησαν και οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ, οι οποίες τον προέτρεπαν να έρθει νωρίς στο ΣΕΦ.

17:18 – Εφτασε το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οι αντιθέσεις στις στυλιστικές απόψεις των “ερυθρολεύκων” ήταν έντονες, καθώς ο Τζόι Ντόρσεϊ εμφανίστηκε με γραβάτα και σακάκι, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με σαγιονάρες και βερμούδα…

17:25 – Στο ΣΕΦ έφτασε και η αποστολή του Παναθηναϊκού.

17:38 – Ο Κώστας Παπανικολάου και σήμερα είναι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που βγαίνει στο παρκέ για ζέσταμα. Το μισογεμάτο πέταλο των οργανωμένων τον αποθέωσε και εκείνος ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

17:50 – Οι Ιαν Βουγιούκας και Νικ Καλάθης βγήκαν για ζέσταμα από πλευράς Παναθηναϊκού.

18:00 – Μία ώρα πριν το τζάμπολ το πέταλλο των οργανωμένων έχει σχεδόν γεμίσει, ενώ ο κόσμος γενικότερα αυξάνεται σταθερά. Άλλωστε σήμερα το ΣΕΦ αναμένεται να έιναι κατάμεστο.

18:08 – Δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και εκείνη του ποδοσφαίρου. Στο ΣΕΦ βρίσκονται ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας.

18:27 – Η ομάδα του Ολυμπιακού βγήκε για ζέσταμα στο παρκέ και όλος ο κόσμος σηκώθηκε από τις θέσεις του και την καταχειροκρότησε.

18:29 – Και ο Παναθηναικός στο παρκέ, με τους “πράσινους” να δίνουν όρκο νίκης στο κέντρο του γηπέδου πριν ξεκινήσουν το ζέσταμα τους.

18:35 – Στο ΣΕΦ δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται και παίκτες από άλλες ομάδες για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό. Στα επίσημα του σταδίου βρίσκονται ο Γιώργος Τσιάρας του Ικάρου Καλλιθέας και ο Γιώργος Αποστολίδης του Ηλυσιακού.

18:37 – Ενας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Μανώλης Παπαμακάριος της ισπανικής Λαγκούν Αρο, ήρθε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον τελικό.

18:43 – Εκτός από τους παίκτες και στελέχη βρίσκονται στα επίσημα του ΣΕΦ. Ανάμεσα τους, ό πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Ηλυσιακού Παντελής Γαμπιεράκης και ο μάνατζερ της Εθνικής μας Νίκος Φιλίππου.

18:46 – Οι παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτης Φασούλας και Φράνκο Νάκιτς πήραν και αυτοί τις θέσεις τους στα επίσημα του ΣΕΦ.