Ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος παρέμεινε στην θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ. Στις σημερινές εκλογές της Λίγκας, ο Γαλατσόπουλος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Δεν κέρδισε όμως, διά περιπάτου. Πήρε 9 από τις 15 ψήφους (των ομάδων της Α1 και του εκπρόσωπου της ΕΟΚ) καθώς 6 ομάδες έδειξαν την αντίδρασή τους και ψήφισαν «λευκό».

Οι ομάδες που δεν στήριξαν τον Γαλατσόπουλο δεν δημοσιοποίησαν τις θέσεις του. Βέβαια είναι γνωστό ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Αρης, ο Προμηθέας, το Λαύριο δεν ήταν και φανατικοί οπαδοί του Γαλατσόπουλου. Από την άλλη, βέβαια, θα μπορούσαν να… κατεβάσουν έναν δικό τους υποψήφιο, αλλά δεν έκαναν.

Το νέο προεδρείο

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα παραμείνει φυσικά στη θέση του προέδρου. Στην θέση του  αντιπροέδρου θα παραμείνει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, ενώ ταμίας  θα παραμείνει οι εκπρόσωπος του Ρεθύμνου, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αλλαγή είχαμε στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Λίγκας. Νέος Γενικός Γραμματέας θα είναι ο εκπρόσωπος του Αρη, Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος πήρε την θέση του προέδρου του Λαυρίου, Γιάννη Ψαρράκη.

Αντίδραση Προμηθέα για Παπαγεωργίου

Ο Προμηθέας αντέδρασε στην απόφαση να είναι νέος Γενικός Γραμματέας ο Χάρης Παπαγεωργίου. Μάλιστα πρότεινε τη θέση να πάρει ο πρόεδρος των Πατρινών, Χρήστος Μήλας. Τελικά έγινε ψηφοφορία και με ψήφους 8-6 ο Παπαγεωργίου ανακηρύχθηκε νέος Γενικός Γραμματέας.