Ξεκίνησαν έξι (Ίκαρος Καλλιθέας, Ρέθυμνο, Δράμα, Κολοσσός Ρόδου, Πανιώνιος και Ηλυσιακός) που σε… πρώτο χρόνο πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, με την προσθήκη του Άρη και του Περιστερίου έγιναν οκτώ και τώρα έγιναν 10, καθώς χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προχώρησε στη χορήγηση πιστοποιητικού στις ΚΑΕ  Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Πλέον έχουν μείνει τέσσερις ομάδες (Παναθηναϊκός, Καβάλα, Πανελευσινιακός και Απόλλωνας Πατρών) σε εκκρεμότητα, εκ των οποίων είναι πρόδηλο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό.

Στον ΕΣΑΚΕ εκφράζουν τη σιγουριά πως όλοι, ακόμα και ο Απόλλωνας Πατρών, θα πάρουν το “πράσινο φως” για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Βεβαίως, η κλεψύδρα αδειάζει και πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στο τζάμπολ της 7ης Οκτωβρίου.

Για άλλη μια φορά φτάνουμε στο… παρά πέντε, αλλά τηρουμένων των γενικότερων συνθηκών και συγκρινόμενης της εικόνας με αυτή του αντίστοιχου πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, η εικόνα είναι σχετικά καλή.