Χωρίς τον Νίκο Βετούλα θα συνεχιστεί η παρθενική παρουσία του Προμηθέα στα μεγάλα σαλόνια.

Το παιχνίδι στην Χαλκίδα με την Κύμη ήταν το τελευταίο του στον πάγκο του Προμηθέα, αφού μετά την ήττα υπέβαλε την παράιτησή του και αυτή έγινε αποδεκτή.

Το κλίμα είχε βαρύνε τον τελευταίο καιρό, οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ικανοποιούσαν και έτσι οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, αφού πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις που κάτι πρέπει να αλάζει, αυτός είναι ο προπονητής.

Η επισημη ανακοίνωση του Προμηθέα ανέφερε τα εξής:

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βετούλα. Μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Ελληνα τεχνικό αποφασίστηκε η από κοινού διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Νίκος καθοδήγησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στην Basket League και παρά τη λύση της επαγγελματικής μας συνεργασίας, ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του.

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός έκανε και την εξής δήλωση στο επίσημο σάιτ του Προμηθέα μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο ομάδων:

«Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους του».