Σε λίγες ώρες λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Μέχρι να κλείσουν σήμερα τα γραφεία της Λίγκας θα πρέπει να έχουν και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την όποια υποψηφιότητα. Μέχρι στιγμής πάντως, μόνο ο Σταύρος Δουβής πέρασε από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και αυτός απλά ζήτησε να πάρει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, αλλά κανείς άλλος δεν έχει εμφανιστεί, αν και οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τους Γιάννη Δαμιανίδη και Γιώργο Χαλβατζάκη να είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον προεδρικό θώκο.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Σταύρος Δουβής έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρεία στις εκλογές, ούτε καν αν προτίθεται να το κάνει. Δεν ξέρουμε αν θα επιβεβαιωθούν και πληροφορίες, όμως το γεγονός ότι ο Γιώργος Χαλβατζάκης βρίσκεται από χθες στην Αθήνα μπορεί να έχει σχέση με την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα.

Ο μόνος που έχει καταθέσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα πάντως, είναι ο Βασίλης Οικονομίδης. Για τους άλλους δύο (Χαλβατζάκη και Δαμιανίδη), όπως και για κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να περιμένουμε την λήξη της προθεσμίας.