Το basketblog.gr είναι το site που δεν έγραψε ΠΟΤΕ ότι αποσύρθηκε η πρόταση της ΕΡΤ. Αντίθετα, με συνεχόμενα άρθρα επιμείναμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια επιθετική κίνηση από την πλευρά της κρατικής τηλεόρασης, πως κάποια “παπαγαλάκια” έπαιξαν και πάλι τον ρόλο τους (άξιος ο μισθός σας) και πως κάποιοι (έχουν ονοματεπώνυμο, αλλά σιγά – σιγά θα τα αποκαλύψουμε όλα) ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, ψαρεύοντας σε θολά νερά.

Ο Τζώνη Καλημέρης, ο άνθρωπος που επιβλέπει των διαπραγματεύσεων, δήλωσε -μεταξύ άλλων- σε αθλητικό ραδιόφωνο: “Ελπίζω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί κάποια εσωτερική λύση. Η πρόταση ισχύει όπως έχει κατατεθεί. Θα περιμένουμε λίγες μέρες. Υποθέτω ότι μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη θα έχει καταλήξει η υπόθεση. Έχουμε Δ.Σ. την Παρασκευή κι αν μέχρι τότε ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει αποφασίσει είτε έτσι είτε αλλιώς, θα αποφασίσουμε και θα δούμε τί θα κάνουμε”.

Εμείς το γράψαμε και χθες, το λέμε και σήμερα: Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε υπεύθυνα τους επισκέπτες μας, αλλά αναρωτιόμαστε για όλους εκείνους που είτε από αφέλεια, είτε από πρόθεση, πιπίλισαν την καραμέλα της απόσυρσης της πρότασης: Πόσο ξεφτίλες είσαστε;

Θα βγει ένας να ζητήσει συγνώμη από τους αναγνώστες του, αλλά και από τα σωματεία; Όχι βέβαια. Αυτή η δημοσιογραφία του κώλου είναι συνυπεύθυνη για σειρά δεινών στη χώρα. Βεβαίως, κι εσείς που συνεχίζετε να διαβάζετε ό,τι βλακεία σας σερβίρουν είσαστε συνυπεύθυνοι, αλλά είσαστε και μεγάλα παιδιά και μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας.

Όσοι, λοιπόν, βγήκαν ελαφρά την καρδία και έκραξαν αλύπητα τις ΚΑΕ και τον ΕΣΑΚΕ για την απόφαση που πήραν και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να “αποσύρει η ΕΡΤ το ενδιαφέρον της, και “τώρα τί κερδίσατε με αυτό που κάνατε, και πείτε ευχαριστώ με όσα σας δίνουν“, ας κάνουν άλλη μια φορά αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα: Κωλοτούμπα.