Μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν που μας πέρασε αναδείχτηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες πήρε και τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη της Basket League ΟΠΑΠ. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου είναι ο δεύτερος παίκτης της καλύτερης πεντάδας που ανακοινώνει ο ΕΣΑΚΕ μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Έχοντας κάνει εδώ και λίγες ημέρες δικό του τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς παίρνει θέση στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς.

Στοχεύοντας με συνέπεια στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, στον Πανιώνιο αποφάσισαν πέρσι το καλοκαίρι να δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον 23χρονο φόργουορντ κι εκείνος τους δικαίωσε απόλυτα.Ο Γιάνκοβιτς είναι το δεύτερο μέλος της καλύτερης πεντάδας της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, παίρνοντας θέση στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον οποίο είναι πλέον συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε για τη νέα του αυτή διάκτιση: “Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δεύτερη αυτή διάκριση, η οποία με κάνει πολύ χαρούμενο. Περισσότερο όμως δημιουργεί περισσότερο πείσμα και μου δίνει επιπλέον κίνητρο και ώθηση για να δουλέψω περισσότερο και να βελτιωθώ. Είναι ένα βήμα μπροστά που έκανα με τον Πανιώνιο και τώρα θέλω να κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ στη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου και δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί, για να φτάσουμε σε διακρίσεις ομαδικές, προχωρώντας με μεγάλο πείσμα και πολύ μεγάλο κίνητρο σε κάθε βήμα”.