Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνει ο ΕΣΑΚΕ στους φίλους του αθλήματος. Η κάρτα με τα περισσότερα likes και retweets θα είναι αυτή που θα κερδίσει τον νέο διαγωνισμό, του οποίου η διοργανώτρια αρχή κατέστησε γνωστούς τους όρους.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Στείλε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα στον αγαπημένο σου παίκτη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και γνώρισε τον από κοντά!
 
Ο ΕΣΑΚΕ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ, να στείλουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα στον αγαπημένο τους παίκτη και να κερδίσουν τη μοναδική εμπειρία της γνωριμίας μαζί του, σε έναν αγώνα! Όλες οι ευχές θα συγκεντρωθούν και οι καλύτερες θα αναρτηθούν στον λογαριασμό του ΕΣΑΚΕ στο twitter (@esakegr) και το facebook (www.facebook.com/esake.gr). Νικήτρια θα αναδειχθεί η κάρτα με τα περισσότερα likes/retweets, και ο αποστολέας της θα συναντήσει τον παίκτη για να του δώσει και από κοντά τις ευχές του!
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να στείλουν τις ευχές τους μέσω email στην διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00. Οι ευχές μπορούν να σταλούν με τη μορφή κειμένου (max. 100 λέξεων) ή σχεδίου/ζωγραφιάς (τα σχέδια θα πρέπει να στέλνονται σαν attachment / επισυναπτόμενο αρχείο σε μορφή pdf), αναφέροντας στο θέμα του email “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ)”.
 
Κάθε email θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα (1) κείμενο ή επισυναπτόμενο αρχείο για έναν (1) αθλητή. Email με περισσότερα επισυναπτόμενα αρχεία θα θεωρούνται άκυρα και δεν θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
 
Στο κείμενο του email θα πρέπει επίσης να αναφέρονται τα στοιχεία του αποστολέα (για ανήλικους, παρακαλούμε να συμπληρωθούν τα στοιχεία του κηδεμόνα):
 
– Ονοματεπώνυμο
 
– Ημερομηνία γέννησης
 
– Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας
 
– Διεύθυνση κατοικιας
 
– Τηλεφωνο επικοινωνίας
 
Ολες οι ευχές/συμμετοχές θα κερδίσουν δωροεπιταγές για το esakestore.gr, συνολικής αξίας 500 ευρώ.
 
Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του esake (www.esake.gr) και τους επίσημους λογαριασμούς του Συνδεσμου σε facebook και twitter, και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω email».