“Εκεί που είσαι ήμουνα/ κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις/ αν δεν περάσεις χωρισμό/ ποτέ σου δεν θα μάθεις”, τραγούδησε ο Βασίλης Καρράς και όχι ο… Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός καλλιτέχνης, που φέρεται να επιστρέφει στην ενεργό μπασκετική δράση, ο Χολίδης ντε, όχι ο Καρράς, έδωσε το “παρών” χθες στην Ελευσίνα, στο τουρνουά “Αισχύλεια“.

Είδε παρέα με τον γνωστό του από το Αιγάλεω, Δημήτρη Καρβέλα, τις δύο αναμετρήσεις, αλλά και με τον Θανάση Δούνη, ο οποίος υπήρξε (περίπου…) προκάτοχος του Καρβέλα στον Ηλυσιακό.

Δούνης και Καρβέλας, ως επαγγελματίες άλλωστε, από διαφορετικά μετερίζια πριν από ενάμιση χρόνο βρέθηκαν απέναντι στο… ΑΣΕΑΔ της λεωφόρου Κηφισίας. Οι ρόλοι άλλαξαν. Δεν άλλαξαν ακριβώς. Ο Καρβέλας πήγε Ιλίσια. Ο Δούνης (που έχει καρδιά “κιτρινόμαυρη”) μπορεί αύριο-μεθαύριο να πάει ΑΕΚ. Λέμε τώρα. Εδώ κολλάει το “εκεί που είσαι ήμουνα“.

O Καρβέλας αρχικά παρακολούθησε τα ματς πλησίον των μεγαλομετόχων του Ηλυσιακού και του Ικάρου, αλλά και του ομοσπονδιακού Κώστα Μίσσα.

Και μιας ο λόγος για πρώην και νυν, ένας πρώην… του Περιστερίου, επιστρέφει στο “Ανδρέας Παπανδρέου“, ο Κώστας Κώτσης. Αυγουστιάτικη η είδηση, αλλά σε κοινή θέα ήταν η πρώτη φορά, που ο έμπειρος παράγοντας εθεάθη μετά από χρόνια στην ομάδα που αναδείχθηκε ως αθλητής και προπονητής κατά κύριο λόγο. Διότι μακρά επιτυχημένη πορεία ως μάνατζερ έκανε στην ΑΕΚ. Μόνο που δεν τον είδαμε χθες στη γνώριμη θέση του του δίπλα στον πάγκο.

Στην εξέδρα ήταν. Ελαφρώς διαφοροποιημένος σε σχέση με παλαιότερα ο ρόλος του αεικίνητου Κώστα, που ανταποκρίθηκε στο περιστεριώτικο κάλεσμα για να σταθεί και στον φίλο του Κουστένη. Έχει δρόμο να διανύσει ο Κώστας. Και να τρέξει… Δύσκολοι καιροί για… Πρίγκιπες.

Πήρα τους δρόμους μια βραδιά/ και τους γνωστούς ρωτούσα/ για το κορίτσι μου που αγαπούσα στην Ελευσίνα μια φορά”, τραγουδούσε κάποτε ο Μητσιάς… Αλλά ρωτούσε και κάποιος άλλος από την εξέδρα του κλειστού της Γούβας, που φαγώθηκε να μάθει ποιανού είναι το κορίτσι. Όχι, πως τον ένοιαζε το κορίτσι… Άλλος τον ένοιαζε…

Καλημέρα σας…

Υ.Γ. Για τη φιλοξενία και την ευγένεια των υπευθύνων του Πανελευσινιακού (προς προσκεκλημένους, εκπροσώπους του Τύπου κλπ) τα έχουμε χιλιογράψει. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκαν Κύριοι. Όχι, δεν είναι αυτονόητο την σήμερον ημέρα, κύριοι…