Του Φώτη Δουκάκη
28/05/2011 (15:55)

Οι δύο τελικοί της Πέμπτης ικανοποίησαν από πλευράς σαπένς και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των θρίλερ. Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε δύο βολές του Μάρσαλ στα τελευταία δευτερόλεπτα για να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας έναντι του Άρη, ενώ το τρίποντο του Φώτση στο ΣΕΦ λίγο πριν τη λήξη, ήταν καθοριστικό στο 0-1 των “πρασίνων“, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα αυριανά δεύτερα παιχνίδια των τεσσάρων ομάδων, το μόνο που αλλάζει είναι το… σκηνικό, καθώς το πάθος και η θέληση για νίκη παραμένουν ίδια. Στο ΟΑΚΑ θα παιχτεί η δεύτερη πράξη του τελικού των “αιωνίων” και θα διεξαχθεί η πέμπτη συνολικά μεταξύ τους αναμέτρηση φέτος, με τις τέσσερεις προηγούμενες να έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στην Θεσσαλονική, το Αλεξάνδρειο θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τις προσπάθειες του Άρη και του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.

Αυτό που μας έδειξαν τα ματς της Τετάρτης, είναι ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε δύο ντέρμπι σε μία μέρα και να ζήσουμε συγκινήσεις… επί δύο, επικεντρωμένοι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που αναδεικνύει πανηγυρικά το μπάσκετ ως πρωταθλητή…    

Το αυριανό πρόγραμμα:
Άρης – ΠΑΟΚ 19:00 (0-1)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 22:00 (1-0)