Χθες (6/7), ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ, προκειμένου να συζητήσουν για την συνεργασία τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ φιλικό κλίμα, με τον κ. Θεοδώρου να μένει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την υποδοχή και την ξενάγηση στο γήπεδο «Τάσος Καμπούρης» που θα αποτελέσει έδρα της Κύμης για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας(Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) και συζήτησε μαζί τους την συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2016/17. Το παρών έδωσαν η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.ΠΕ.Χ. κ. Λίλιαν Ζλακώνη, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Αναγνωστάκης, ο διευθυντής κ. Φώτης Γκούνης, η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος κ. Έφη Μαύρου, ενώ τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης εκπροσώπησε εκτός από τον κ. Θεοδώρου και ο υπεύθυνος marketing κ. Γιώργος Μαυρίκης.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ιδιαιτέρως φιλικό και ευχάριστο κλίμα, με την συζήτηση να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική για το μέλλον. Ως γνωστόν ο ΓΣ Κύμης θα φιλοξενηθεί στην Χαλκίδα στην αρχή της φετινής σεζόν, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο Κύμης «Νίκος Μαρίνος» και να μπορέσει να γυρίσει στην φυσική του έδρα. Η κυρία Ζλακώνη ξενάγησε τον κύριο Θεοδώρου στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», γήπεδο το οποίο θα φιλοξενεί πλέον την ομάδα της Κύμης. Ο κ. Θεοδώρου έμεινε απολύτως ευχαριστημένος από την υποδοχή και από την ξενάγηση, ενώ διαπίστωσε από κοντά ότι ολόκληρη η πόλη της Χαλκίδας είναι έτοιμη να «αγκαλιάσει» τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης και να στηρίξει την προσπάθεια του στην Basket League.