Σήμερα έγινε η συνάντηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Γιώργου Χαλβατζάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης. Στην συνάντηση η οποία έγινε συζητήθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς, ενώ οι δύο άνδρες μίλησαν και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν την επόμενη σεζόν ώστε να συνεχιστεί η σωστή πορεία του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Στην συνάντηση συζητήθηκε ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι επικείμενες κοινές δράσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Χαλβατζάκη για τον περιορισμό των φαινομένων βίας στα γήπεδα του μπάσκετ, για το νέο ρεκόρ εισιτηρίων στη διάρκεια της χρονιάς και για το ικανοποιητικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια των μεγάλων τελικών με τη συνεισφορά και των δυο φιναλίστ. 

Ο κ. Κοντονής έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Χαλβατζάκη για την πλήρη υλοποίηση και εφαρμογή από τις 14 ΚΑΕ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από νέα αγωνιστική σεζόν και συμφωνήθηκε ν’ αναληφθούν από κοινού δράσεις, προκειμένου να επιλυθούν θέματα που άπτονται της κάρτας φιλάθλου και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Υπογραμμίστηκε δε προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ ότι η κάρτα φιλάθλου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος. 

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών, για την οποία του έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική χρονιά, και τον ευχαρίστησε για τα καλά λόγια του για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος».