Την Δευτέρα (18/1, 18:00) αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο παιχνίδι της Κηφισιάς με το Λαύριο, το οποίο ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου του 2015 και θα ολοκληρωθεί σχεδόν τρεις μήνες μετά.

Μέσα σε αυτό το διάστημα μεσολάβησαν αρκετές αποφάσεις στην ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ακυρωθέν καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή, με τον Αθλητικό Δικαστή σε πρώτο βαθμό να δικαιώνει την Κηφισιά, μετρώντας το καλάθι, αλλά να μην αλλάζει ο νικητής, μετατρέποντας το τελικό αποτέλεσμα σε 81-82. Στην συνέχεια ήρθε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, στο οποίο είχε προσφύγει η Κηφισιά, να διατάξει τη διεξαγωγή των τελευταίων 27,5’’ του αγώνα με το καλάθι του Μαυροειδή να μετρά, το σκορ 81-78 υπέρ των γηπεδούχων και την κατοχή στο Λαύριο.

Έπειτα από μια περιπέτεια με τα πολιτικά δικαστήρια, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους, και ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να διεξαχθούν τα τελευταία 27,5 στο Ζηρίνειο. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί με όσους παίκτες έχουν απομείνει από εκείνο το φύλλο αγώνος.

Δηλαδή για την Κηφισιά οι Χατζηνικόλας, Γκίκας, Κασελάκης, Χρυσικόπουλος, Ντάντε Στίγκερς, Σπυριδωνίδης και για το Λαύριο οι Γιάνγκ, Μπάκας, Τσίρος, Σακελλαρίου, Νικολακόπουλος, Περράκης, Κακαλαμανάκης, Γιαννακόπουλος, Μπάρλος και Μπέμπης.