Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο (20/01) η 13η αγωνιστική και τελευταία του Α’ γύρου της Basket League ΟΠΑΠ. Το Ρέθυμνο θα υποδεχτεί την Καβάλα σε ένα παιχνίδι, όπου οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν με αλλαγές στο ρόστερ τους, ενώ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια…

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN – ΚΑΒΑΛΑ
Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μπορούμε να πούμε πως έχουν όμως τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και αυτό διότι αγωνίζονται στην έδρα τους, εκεί που η απόδοσή τους ανεβαίνει. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι, θα παρουσιαστούν σαφώς πιο αλλαγμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές, καθώς θα κάνουν ντεμπούτο οι Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Γκρέγκορ Άρμπερτ.
Κλειστό: “Μελίνα Μερκούρη”.
Ώρα: 15:00.
Κομισάριος: Μιχάλης Μαχαιριανάκης.
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αστέριος Γκούμας, Γεώργιος Ανδρικόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι θα δώσουν το “παρών” με στόχο ακόμη μία νίκη στην Α1 Ανδρών. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Κλειτό: ΟΑΚΑ.
Ώρα: 17:00 (ET-1).
Κομισάριος: Νίκος Καρούσης.
Διαιτητές: Αναστάσιος Πηλοΐδης, Νίκος Σώμος, Σταύρος Ταρενίδης.