Από το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11), ο Σταύρος Κωσταλάς δε βρίσκεται πια στη ζωή, με τον ιστορικό παράγοντα πολλών ομάδων σε ανδρικό και γυναικείο μπάσκετ να φεύγει από κοντά μας σε ηλικία 66 ετών.

Έτσι, μετά τις ανακοινώσεις των Άρη και Ηρακλή για το χαμό του, ήρθαν να προστεθούν και εκείνες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού αλλά και του ΕΣΑΚΕ, που εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους για τον αναπάντεχο χαμό του Στράτου Κωσταλά.

Ο εκλιπών διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και Μάνατζερ σε αρκετές ομάδες του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος (Άρης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Ηρακλής, ΠΑΟΚ), ενώ ήταν ανηψιός του Γιάννη Κωσταλά που «έφυγε» από την ζωή τον προηγούμενο μήνα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η #ΑΕΚBC συμμετέχει στο βαρύ πένθος για τον αδόκητο χαμό του Στράτου Κωσταλά, ενός ακάματου εργάτη του αθλήματος, και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Καλό κατευόδιο, Στράτο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

 

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την θλίψη της για το θάνατο του Στράτου Κωσταλά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Με σημαντική προσφορά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Στράτος Κωσταλάς διετέλεσε και για δύο περίπου χρόνια (1997-99) μάνατζερ στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Στράτου Κωσταλά και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι φίλε…»