Πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Basket League αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Έτσι, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο, στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ:

“Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε MVP της Βasket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-2016 και η TAHGHeuer θα τον τιμήσει με ένα ξεχωριστό έπαθλο.

Τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κλήρωση του επόμενου Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, και στα πλαίσια των βραβεύσεων των κορυφαίων για την σεζόν 2015-2016, ο Bασίλης Σπανούλης θα παραλάβει ένα ρολόι ΤAGHeuer Formula 1 Automatic Chronograph Calibre 16, ένα από τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας!

Η συλλογή Formula1 δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες της TAG Heuer – ένα αληθινό σύμβολο της εμπειρίας που κατακτήθηκε μέσα από τον μαγικό κόσμο της Formula1. Η χρήση υψηλής τεχνολογίας, το πάθος για τις επιδόσεις και η εντυπωσιακή αισθητική συνδέουν τα μοντέλα της συλλογής Formula1 με την ομάδα Mercedes-McLaren. Ξεχωριστό μέσα στη συλλογή Formula1, το αυτόματο μοντέλο σε μεγάλο μέγεθος (κάσα διαμέτρου 44 χιλιοστών), αδιάβροχο στα 200μ., με στεφάνη από βουρτσισμένο, γυαλισμένο και αμμοβολημένο ατσάλι που φέρει ταχυμετρική σκάλα, τους κλασικούς κόκκινους δείκτες των ενδείξεων του χρονογράφου και βέβαια τον πολύ ισχυρό, αυτόματο μηχανισμό Calibre 16″.