Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και η Κύμη θα τραβήξουν ξεχωριστές πορείες, καθώς ο 30χρονος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Χολαργό.

Δίχως να ξεχνά τις ονειρικές στιγμές που έχουν περάσει μαζί, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται καλή τύχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

«Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, από την νέα σεζόν ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης και ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σε αυτά τα δύο χρόνια η Κύμη πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες, με τον Μιλόσεβιτς να αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτών των επιτυχιών. Η παρουσία του στην ομάδα μας ταυτίστηκε με ιστορικές για εμάς στιγμές, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και της Β΄Εθνικής, καθώς βεβαίως και η άνοδος στην Α1! Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς για την προσφορά του και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ευχαριστούμε και καλή τύχη Ιγκόρ!»