Αφιερωμένη στην αντιμετώπιση του ιού του AIDS θα είναι η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μπάσκετ λιγκ ΟΠΑΠ, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με την ΚΕΕΛΠΝΟ, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση: “ΕΣΑΚΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ βαδίζουν χέρι-χέρι στο φετινό πρωτάθλημα και με σύνθημα “Το Μπάσκετ στην Κοινωνία” επιδιώκουν να μεταδώσουν στους πολυάριθμους φιλάθλους του αθλήματος σημαντικά μηνύματα που υπερβαίνουν τα στενά πλαίσια του αθλητισμού.

Για τις ανάγκες της προσπάθειας αυτής, στον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης (Δευτέρα 3/12, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 19.00, ΕΤ-1) δημιουργήθηκαν ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων για την εκστρατεία πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS. Σύμμαχοί μας είναι και οι αθλητές, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη να παρουσιάζει στο κοινό το μήνυμα της ημέρας, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Μία ημέρα νωρίτερα στο κλειστό της Γλυφάδας, στον αγώνα Ίκαρος ΚαλλιθέαςΚολοσσός ΒΑΠ (13:00, ΕΤ1), ΕΣΑΚΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ θα στείλουν αντίστοιχο μήνυμα με τον αρχηγό των γηπεδούχων Λάζαρο Αγαδάκο να αποτελεί τον πρεσβευτή της προσπάθειας”.