Αναμφίβολα, το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, σε ότι έχει να κάνει με το σασπένς και την αγωνία που προσφέρουν οι αγώνες. Βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και -χωρίς να έχουν ξεκινήσει τα σημερινά παιχνίδια- ήδη έχουμε δει δύο αγώνες να κρίνονται στη δεύτερη παράταση! Εκείνον της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Κολοσσό και το Ρέθυμνο και τον χθεσινό (20/10), όπου ο ΚΑΟΔ κέρδισε μέσα στην Πάτρα τον Απόλλωνα.

Το να χρειαστεί ένα ματς δέκα επιπλέον λεπτά για να καθορίσει τον νικητή δεν είναι φαινόμενο που απαντάται συχνά. Και μία φορά να συμβεί στο σύνολο μίας σεζόν, θα είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχαστεί, αφού θα έχει γεννήσει τόσο μεγάλη αγωνία.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει συμβεί ήδη δύο φορές και δεν είναι τυχαίο ότι στα παιχνίδια αυτά κοντραρίστηκαν ομάδες της επαρχίας. Ο ανταγωνισμός πέρα από τις δύο πρώτες θέσεις είναι τεράστιος κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα, όταν πέντε ματς κρίθηκαν στο καλάθι.

Μπορεί μέχρι στιγμής να… κρατάμε στα χέρια μας φουλ του δύο (δεύτερη αγωνιστική, δεύτερος αγώνας στη δεύτερη παράταση), όμως οι οιωνοί δεν μας απαγορεύουν να ελπίζουμε σε… καλύτερα φύλλα, κάτι που άλλωστε θα συμβάλλει στο να δούμε πάλι γεμάτα γήπεδα στο ελληνικό πρωτάθλημα…