Ο Αντώνης Φώτσης μετά το τέλος της ανοικτής προπόνησης του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα – σοκ από την Άλμπα και να συγκεντρωθεί στον αυριανό (5/4) τελικό με τον Απόλλωνα Πατρών. Δηλώσεις και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Άλμπα. Δεν έχουμε χρόνο για… κλάματα. Έχουμε ένα τελικό μπροστά μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το Κύπελλο.

Αξίζει να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Έχει καλούς παίκτες και βάθος πάγκου κι όποιος μπαίνει στο παρκέ προσφέρει. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά αποφασισμένοι.

Κάθε τίτλος δίνει χαρά στον κόσμο κι οι φίλοι της ομάδας θέλουν να χαρούν με την επιτυχία μας».

Ο Μποχωρίδης πρόσθεσε:

«Θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο και το παιχνίδι να είναι μια γιορτή που θα απολαύσει ο κόσμος. Είναι η δεύτερη χρονιά σε τελικό για μένα και θέλω την Κυριακή το βράδυ να χαμογελάω.

Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά, να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε καλή άμυνα. Οφείλουμε να δείξουμε μες στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Αν οι αντίπαλοι καταφέρουν να είναι κοντά στο σκορ, όσο περνά ο χρόνος, θα καταφέρουν να το διεκδικήσουν.

Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον τελικό, έχουμε προετοιμαστεί και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».