Ισόπαλη (75-75) έληξε η σημερινή(6/01) προπονητικού χαρακτήρα αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και ΑΕΚ, στο κλειστό του Ζηρινείου.

Ηλίας Παπαθεοδώρου και Γιούρι Ζντοβτς, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά σχήματα και συστήματα ενόψει του αγώνων που έχουν να δώσουν στη 13ης αγωνιστική της Basket League. Για την Κηφισιά δεν αγωνίστηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης λόγω ίωσης ενώ ο Ρόμπ Λόουερι στο δεύτερο δεκάλεπτο του φιλικού υπέστη διάστρεμμα. Η Ένωση, από την πλευρά της, δεν αντιμετώπιζε αγωνιστικής φύσης προβλήματα. Παρόντες στον αγώνα από πλευράς διοίκησης ήταν οι Μάκης Αγγελόπουλος, Χάρης Κουτάς, Σταύρος Δουβής, Γιάννης Γιαννάς. Παρών ήταν και ο Τζένεραλ Μάνατζερ της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.
 
Δεκάλεπτα: 16-17, 43-46, 62-58, 75-75
Διαιτητές: Ανδρικόπουλος – Καλδίρης
ΚΗΦΙΣΙΑ(Παπαθεοδώρου):Λόουερι,Στίγκερς,Χατζηνικόλας,Γκίκας,Πόποβιτς,Σταμάτης, Κασελάκης, Χρυσικόπουλος, Χογκ,Σμιθ,Ελ Αμίν, Σπυριδωνίδης.
AEK(Ζντόβτς):Κούπερ, Καμαριανός, Παπαντωνίου, Σάκοτα, Άτιτς, Χέρστον, Μιλόσεβιτς, Μαυροκεφαλίδης, Σαρικόπουλος, Κατσίβελης,Κάρτερ, Μωραϊτης, Καλαμπόκης, Μαυροειδής, Τσαλμπούρης.