Στην 4η της αγωνιστική μπαίνει η Basket League, με το κυρίως πιάτο των παιχνιδιών να διεξάγεται σήμερα (Σάββατο 31/10), ημέρα από την οποία απουσιάζουν οι δυο «αιώνιοι».

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Δευτέρα (2/11 – 18:00) όπου ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τον «Δικέφαλο» να περιμένει την απάντηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ενώ αποδέσμευσε τον Ντάρκο Μπάλαμπαν. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στο Μιλάνο, και με την υπεροπλία που δείχνει μέσα στην ρακέτα, έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (Κυριακή 1/11 – 17:00) τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ, στοχεύοντας στο 14/14 απέναντι στους «θαλασσί» του Άρη Λυκογιάννη, που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Πολλές οι απουσίες για τον Σάσα Τζόρτεβιτς, με τον Τζέιμς Γκιστ, να προστίθεται σε αυτές.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένουμε σήμερα (31/10) στο Δημοτικό κλειστό του Λαυρίου, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος επιστρέφει στην Α1, μετά το μεγάλο διπλό στο Καζάν. Αυτό είναι το 600 παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην μεγάλη κατηγορία, στο οποίο πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή. Για το απόλυτο αγωνίζεται και η ΑΕΚ στην Ηλεία με τον εξαιρετικό Κόροιβο του Χάρη Μαρκόπουλου, που προέρχεται από δυο σπουδαία διπλά, και σίγουρα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Την πρώτη του νίκη στην κατηγορία ψάχνει ο Αρκαδικός απέναντι στο Ρέθυμνο, έχοντας ενισχυθεί με τους Βασίλη Καββάδα και Άντονι Άιρλαντ, ενώ προσθήκες έχει και η ομάδα της Κρήτης, έχοντας ενισχυθεί με τουςΤάιλερ Στόουν και Ευθύμη Τσακαλέρη. Στα Τρίκαλα, η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη ενισχύθηκε με τον Καναδό γκαρντ Τζέι Αρ Κάντουγκαν και θα ψάξει νίκη απέναντι στην απρόβλεπτη Κηφισιά, ενώ η Καβάλα μετά από δύο σερί ήττες φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών, που θα ψάξει την πρώτη του νίκη έχοντας τον Κώστα Μέξα στον πάγκο και νέο πρόσωπο τον Γιάννη Κουζέλογλου που αποκτήθηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 31/10
Τρίκαλα-Κηφισιά 17:00  
Λαύριο-Άρης 17:00 
Καβάλα-Απόλλων Πατρών 17:00 
Αρκαδικός-Ρέθυμνο 17:00 
Κόροιβος-ΑΕΚ 17:00 

Κυριακή 1/11
Παναθηναϊκός-Κολοσσός 17:00 

Δευτέρα 2/11
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 18:00