Επιστροφή στις νίκες για τον Ίκαρο που επικράτησε εντός έδρας του Πανελευσινιακού με 85-78. Η ομάδα της Καλλιθέας, είχε σε εξαιρετική μέρα τους Μουχάμεντ Φαγιέ (22 πόντους) και Μλάντεν Πάντιτς (17 πόντους), οι οποίοι κέρδισαν τις… μάχες κάτω από τη ρακέτα στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι τα πέντε φάουλ του Ξαβιέ Γκίμπσον (15 πόντους). Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν επίσης οι Λιακόπουλος και Κυριακόπουλος με 26 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και ήταν στο ίδιο επίπεδο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν βασίστηκε ιδιαίτερα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, σε αντίθεση με τον Γιώργο Σκαραφίγκα, ο οποίος… τάισε τον Γκίμπσον, ο οποίος φάνηκε από την αρχή να μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδας. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 21-18, ενώ στη συνέχεια η ομάδα της Καλλιθέας, ανέβασε ρυθμούς και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Η διαφορά ανέβηκε για τον Ίκαρο, απέναντι στον Πανελευσινιακό, που το μόνο που κατάφερε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν να μειώσει τη διαφορά στους 5 πόντους, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με 42-37.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι Λιακόπουλος και Κυριακόπουλος ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφεραν τον Πανελευσινιακό μπροστά στο σκορ, με τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη να μην μπορούν να σταματήσουν τους δύο συγκεκριμένους παίκτες.

Το τρίτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με 62-58 υπέρ των φιλοξενουμένων, ωστόσο στην τελευταία περίοδο ο Μλάντεν Πάντιτς ανέλαβε δράση για τους γηπεδούχους. Ο Σέρβος σέντερ μαζί με τον Φαγιέ ήταν αυτοί που οδήγησαν τον Ίκαρο Καλλιθέας στον επιθετικό τομέα και επανέφεραν τον σύλλογο στα θετικά αποτελέσματα.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 42-37, 58-62, 85-78.
ΙΚΑΡΟΣ (Πρίφτης): Στρναντ 3, Λαρεντζάκης 8 (2), Κυρίτσης 5, Βρκιτς 9 (1), Ντελκ, Φαγιέ 22 (2), Γκίμπσον 8 (2), Γιαννακίδης 9 (3), Αγαδάκος, Σίμτσακ 4, Πάντιτς 17.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Νίκου 7 (1), Παπανικολόπουλος 2, Παπανικολάου 2, Κυριακόπουλος 15 (3), Μαγκουνής 4, Λιακόπουλος 26 (2), Δεληγιάννης 3, Καμπ 4 (1), Τσιάκος, Γκίμπσον 15 (1), Αβραμίδης.