Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο κλειστό της Γλυφάδας, επί του Ικάρου με 85-80. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χαραλαμπίδης και Τσαϊρέλης που ηγήθηκαν επιθετικά. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και με… φόρα από το τη νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι πήραν αρχικά το προβάδισμα και μία καλή διαφορά από το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Ίκαρος δεν βρήκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, ενώ και αμυντικά είχε κακή εικόνα στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα αυτό να ολοκληρωθεί με 23-14, υπέρ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια η ομάδα της Καλλιθέας αντέδρασε, βελτιώνοντας την εικόνα της σε άμυνα και επίθεση.

Ο Αλέξης Κυρίτσης πήρε την ομάδα πάνω του και με 17 πόντους (στο πρώτο ημίχρονο) κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον ΠΑΟΚ να παθαίνει “black out”. Έτσι, το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Ίκαρο Καλλιθέας να προηγείται με 38-36.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα του και να επιβάλλει τον ρυθμό του στον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν και πάλι το προβάδισμα. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατάφερε να πάρει και μία καλή διαφορά απέναντι στον Ίκαρο, καθώς το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 62-50.

Στην τελευταία περίοδο, ο Ίκαρος προσπάθησε να αντιδράσει και να μπει και πάλι στο… κόλπο της νίκης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς. Το τελικό 85-80 επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 38-36, 50-62, 80-85.
ΙΚΑΡΟΣ (Πρίφτης): Στρναντ, Λαρεντζάκης 4 (1), Κυρίτσης 23 (2), Βρκιτς 8 (2), Φαγιέ 3 (1), Γκίμπσον 23 (2), Γιαννακίδης 5 (1), Σίμτσακ 4, Πάντιτς 10.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κασελάκης 7 (1), Χαραλαμπίδης 21 (1), ΜακΓκράθ 11 (1), Τσαϊρέλης 20, Δέδας 14 (2), Παπαδόπουλος 10, Καλλές, Χρυσικόπουλος, Λιάπης, Χαριτόπουλος 2.