Αν και η Κύμη του έκανε τη ζωή δύσκολη, ο Άρης έφυγε αλώβητος από τη Χαλκίδα, επικρατώντας, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, της ομάδας της Εύβοιας με 80-77 στην παράταση (71-71 κ.α) και πήρε ένα πολύτιμο ροζ φύλλο ενόψει της μάχης που δίνει για να πλασαριστεί στην τετράδα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, αναδείχθηκε ο Κάμινγκς με 17 πόντους, με τον Γιάνκοβιτς να προσθέτει επιπλέον 14. 13 και 12 πόντους αντίστοιχα σημείωσαν οι Ζάρας και Ξανθόπουλος. Από την άλλη μεριά, αυτή της Κύμης, ο Τσούπκοβιτς ξεχώρισε με 14 πόντους, με τους Τουντζιαράκη και Σταμάτης να βάζουν 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Η ομάδα της Εύβοιας μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ, εκμεταλλευόμενη την δυναμική που της δίνει η έδρα της και προηγήθηκε με 20-15 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Άρης αντέδρασε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και προηγήθηκε με +10 (35-25) στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Παρά το καλό ξεκίνημα στην τρίτη περίοδο για την Κύμη (11-5 επιμέρους) ο Άρης κατάφερε να διατηρήσει το +10 μέχρι και το τέλος του τριανταλέπτου. Η ομάδα της Εύβοιας αντέδρασε στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα να στείλει το παιχνίδι στην παράταση (71-71).

Στο έξτρα πεντάλεπτο της αναμέτρησης ο Άρης με συνεχόμενες βολές έφτασε τη διαφορά στο +6 (80-74), με το σύνολο του Βασίλη Μπρατσιάκου να μην μπορεί να απαντήσει και να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι στο τέλος.