Έχοντας τους Τζέι Κόβαν Μπράουν (19 πόντους) και Έντιν Μπάβτσιτς (16 πόντους) σε εξαιρετική μέρα, ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε του Ηλυσιακού στη Δράμα με 76-73 και κατέκτησε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα (το τρίτο για φέτος). Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά τα σουτ των Παναγιώτη Καυκή και Ντι Τζέι Στέφενς ήταν άστοχα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και με ηγέτη τον Μπάβτσιτς, κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι στο σκορ. Ο Βόσνιος φόργουορντ είχε 9 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (όλους από βολές) και χρέωσε με αρκετά φάουλ τους αντιπάλους του. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν την απαιτούμενη απόδοση στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα η περίοδος να ολοκληρωθεί με 22-16 για την ομάδα της Δράμας. Στη συνέχεια η διαφορά ανέβηκε για τον ΚΑΟΔ, καθώς ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να βρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς συνέχισε το καλό της επιθετικό παιχνίδι και στο τέλος του ημιχρόνου προηγήθηκε με 42-34.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Σμιθ να κάνει καλό παιχνίδι επιθετικά και ισοφάρισαν σε 52-52. Ο ΚΑΟΔ όμως, δεν άφησε τον Ηλυσιακό να επιβάλλει τον ρυθμό του και να πάρει το προβάδισμα καθώς αντέδρασε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 60-55. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Δράμας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με τον Μπράουν να παίρνει… φωτιά στην επίθεση και να οδηγεί τον ΚΑΟΔ επιθετικά. Οι Καυκής και Στέφενς αστόχησαν στις δύο τελευταίες επιθέσεις του αγώνα και έτσι ο Ηλυσιακός έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, με τον ΚΑΟΔ να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα με 76-73.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-34, 60-55, 76-73.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Κόβιτς 3 (1), Τζόουνς 10, Μπράουν 19 (3), Βόγκαν 11, Μάρκοβιτς, Σπυριδωνίδης, Μπάβτσιτς 16 (1), Ζάρας 13 (2), Μπένας 2.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιόγας): Καυκής 8 (1), Αντωνάκης 5 (1), Σμιθ 14 (3), Χατζής 5 (1), Ζούμπος, Δορκοφίκης 3, Στέφενς 16 (1), Βαβάτσικος, Ιωάννου 5, Τζουγκαράκης 2, Μποντζ 11, Άντερσον 4.