Παίζοντας εξαιρετικά άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα του ΚΑΟΔ με 77-66 και να πάρει άλλους δύο βαθμούς στην προσπάθειά του να ανέβει όσο περισσότερο μπορεί στη βαθμολογία. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τσαϊρέλης (16 πόντους και 12 ριμπάουντ) και Κασελάκης (15 πόντους), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Χαραλαμπίδης και Παπαδόπουλος που πέτυχαν από 14 πόντους έκαστος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και να πάρει το προβάδισμα. Το πρώτο δεν το κατάφερε, καθώς ο σύλλογος από τη Δράμα κατάφερε να βρει λύσεις, ωστόσο το προβάδισμα μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου το πήρε, καθώς αυτό ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 22-18.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Νέναντ Μάρκοβιτς αντέδρασε και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετικά στην επίθεση και “έσπασαν” οποιαδήποτε αμυντική… παγίδα των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Επέβαλλαν τον ρυθμό τους σε άμυνα και επίθεση και κατάφεραν πέρα από το προβάδισμα να πάρουν και μία μικρή διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 46-41.

Η αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ όμως στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα και το προβάδισμα. Ο ΚΑΟΔ σημείωσε μόλις 7 πόντους σε δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα ο “δικέφαλος” να περάσει μπροστά στο σκορ και το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με 56-53.

Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να παίρνουν μία διαφορά ασφαλείας από τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε μία σχετικά εύκολη νίκη με 77-66.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-46, 56-53, 77-66.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κασελάκης 15 (1), Χαραλαμπίδης 14 (1), ΜακΓκράθ 4, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 16, Δέδας, Παπαδόπουλος 14, Νικολόπουλος, Καλλές 2, Χρυσικόπουλος 2, Αμπάρας, Χαριτόπουλος 10 (2).
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλες 19 (3), Καλαϊτζίδης, Μπένας, Μισέλ 9, Μπάβτσιτς 6, Κακαρούδης 8 (1), Ντέιλ 9, Ζάρας, Ιωάννου, Πάλμερ 11 (1), Ρόου 4.