Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ, το basketblog βρίσκεται εδώ και θα σας μεταφέρει τα πάντα που θα γίνουν μέσα και έξω από το γήπεδο μέχρι και την έναρξη του 5ου και τελευταίου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

19:35 Οι πρώτοι που βγήκαν στο παρκέ του ΣΕΦ ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού (Τζέιμς, Σίνγκλετον, Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος) για τα πρώτα σουτάκια με τον κόσμο του Ολυμπιακού που αυτή την ώρα είναι περίπου 2-3.000 να τους αποδοκιμάζει έντονα. Από τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής έχει βγει μόνο ο Ουότερς.

19:44 Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» στο παρκέ βγήκαν και οι Γκριν-Μάντζαρης, ενώ από την «πράσινη» πλευρά είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες στο παρκέ. Στο γήπεδο ο κόσμος καταφτάνει συνέχεια καθώς το sold out ήταν θέμα χρόνου, ενώ η κερκίδα των οργανωμένων είναι ήδη γεμάτη.

19:47 Να θυμίσουμε ότι από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα τραυματισμού καθώς και οι Μπουρούσης-Καλάθης είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ από τον Ολυμπιακό υπάρχουν ακόμα οι απουσίες των Χάκετ-Λοτζέσκι.

20:12 Στο παρκέ πριν λίγο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον κόσμο των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζει έντονα.

20:27 Στο ΣΕΦ βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Πίνι Γκέρσον που ήταν προπονητής της ομάδας από το 2007 μέχρι και το 2008. Μάλιστα είχε κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους» σε 5ο τελικό την σεζόν 2006-07 με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει με 3-2 νίκες. Ακόμα στο γήπεδο είναι και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

20:29 Κάτω από πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες οι 12 παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο παρκέ για την τελική προθέρμανση. Οι 12 του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον μεγάλο αγώνα είναι οι: Γκριν, Μπιρτς, Γιανγκ, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Ουότερς, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης.

20:37 Μετά από λίγα λεπτά και οι 12 παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν στο παρκέ κάτω από πολύ έντονες αποδοκιμασίες από ένα ΣΕΦ που είναι σχεδόν γεμάτο. Η «πράσινη» 12αδα που στόχο έχει ένα επαναλάβει το… έπος του 1999 αποτελείται από τους: Σίνγκλετον, Ρίβερς, Χαραλαμπόπουλο, Μποχωρίδη, Φώτση, Παππά, Φελντέιν, Γκιστ, Γκάμπριελ, Μπουρούση, Τζέιμς και Καλάθη.

20:56 Η παρουσίαση των ομάδων ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι απόλυτα έτοιμες για την τελική μάχη που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2017!