Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ το basketblog.gr βρίσκεται εδώ και θα σας ενημερώνει για ότι συμβεί μέχρι και το τζάμπολ του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

19:50 Το γήπεδο αυτή την στιγμή είναι σχεδόν άδειο, ενώ οι αποστολές των ομάδων έχουν φτάσει στο φαληρικό γήπεδο. Μάλιστα στο παρκέ από πλευράς γηπεδούχων βρίσκονται οι Ουότερς, Γκριν, Αγραβάνης και Μπιρτς για τα πρώτα σουτάκια, ενώ αντίστοιχα από τον Παναθηναϊκό «χαλαρώνουν» οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Μποχωρίδης και Χαραλαμπόπουλος.

20:00 Μία ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα και το γήπεδο αρχίζει και γεμίζει σιγά σιγά, με τις εκτιμήσεις πάντως να μην δίνουν πιθανό ένα sold out καθώς μέχρι και χθες περισσότερα από 2.000 εισιτήρια ήταν απούλητα. Στο παρκέ με το που βγήκαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου έγιναν δέκτες θερμών χειροκροτημάτων, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι σχεδόν όλη η ομάδα στο γήπεδο.

20:07 Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε όλη την σειρά των τελικών χωρίς του Ντάνιελ Χάκετ και Ματ Λοτζέσκι, ενώ αντίθετα ο Τσάβι Πασκουάλ δεν ανησυχεί για κανέναν παίκτη του.

20:49 Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την προθέρμανση τους λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι δωδεκάδες των δύο «αιωνίων» είναι: Γκριν, Μπιρτς, Γιανγκ, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Ουότερς, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μάντζαρης για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό είναι: Σίνγκλετον, Ρίβερς, Τζέιμς, Μποχωρίδης, Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν, Γκιστ, Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ, Μπουρούσης, Καλάθης.