Στην έδρα της η Κύμη παρότι δυσκολεύτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 72-63 με αντίπαλο τα Τρίκαλα, ενώ πλέον βρίσκεται κοντά στην είσοδο της στα πλέι οφ. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 8 παίκτες και πλέον η ομάδα των Τρικάλων πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην Stoiximan.gr Basket League και τη νέα σεζόν. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τζόουνς με 18 πόντους, με τον Σμιθ να ακολουθεί σε απόδοση έχοντας σκοράρει 17 πόντους. Από πλευράς φιλοξενούμενων οι Τάλτον και Μόρις ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Με την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν ότι το παιχνίδι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τα Τρίκαλα αρχικά να παίρνουν ένα προβάδισμα 6 πόντων στα πρώτα λεπτά, με την Κύμη ωστόσο να απαντάει και να μειώνει την διαφορά στο καλάθι΄(6-8), με τον Τζόουνς να πετυχαίνει με λέι απ δύο πόντους. Το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου ήταν το 18-19, με τους γηπεδούχους να μην επιτρέπουν στα Τρίκαλα να ξεφύγουν στο σκορ. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου δεκαλέπτου, η Κύμη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα (20-19) για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με τον Κάιζερ να καρφώνει εκπληκτικά στο αντίπαλο καλάθι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 8 πόντους (29-21), αλλά ο Μιχάλης Λούντζης κατάφερε να μειώσει στον 1 πόντο λίγο πριν τη λήξη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 30-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύμη έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά (40-29), με τον Μπάρλο να ευστοχεί από τα 6,75, με τα Τρίκαλα να απαντάνε εκ νέου και να καταφέρνουν πάλι να φέρουν τη διαφορά στον 1 πόντο (49-48), με τον Μορις να ευστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές, πριν την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου. Η Κύμη στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού απλοποίησε τα πράγματα, καταφέρνοντας να ανεβάσει σταδιακά την διαφορά και να παίρνει τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα που ξέμειναν από δυνάμεις, με σκορ 72-63.

Δεκάλεπτα: 18-19, 30-29, 49-48, 72-63.

Κύμη (Καστρίτης): Τζόουνς 18, ΜακΓκι 8, ΜακΦάντεν 5, Μπάρλος 5 (1), Σμιθ 17 , Γερομιχαλός, Τσαγκαράκης 7 (2), Γλυνιαδάκης, Μητσιμπόνας, Κάιζερ 10.

Τρίκαλα (Τακιανός): Λούντζης 12 , Τάλτον 20 (2), Καλογιαννίδης 9 (3), Μόρις 18 (2), Φιλντς 4, Ρίτσαρντσον, Γιανναράς.