Την παράσταση συνέχισε να κλέβει ο Μπρεντ Πέτγουέι, αφού και στη συνέντευξη Τύπου εκείνος ήταν ο πρωταγωνιστής με τους τέσσερις προπονητές να αναφέρονται σε αυτόν. Να τα πάρουμε με την σειρά, όμως.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο νικητής στον διαγωνισμό τρίποντων, Γιώργος Δέδας, τονίζοντας: “Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε ένα All Star. Η εμπειρία είναι εξαιρετική, όπως και κόσμος. Τη γήπεδο είναι άκρως μπασκετικό και χάρηκα που κέρδισα στον διαγωνισμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν αρκετά προπονημένος, αλλά με βοήθησε ο προπονητής μου”.

Στη συνέχεια ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων και MVP του All Star Game, Μπρεντ Πέτγουεϊ, επισήμανε: “Ήταν μια εκπληκτική μέρα για τον κόσμο. Εγώ είμαι χαρούμενος με την διοργάνωση. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και όλοι οι καλοί παίκτες της Ελλάδας βρέθηκαν εδώ και έδωσαν χαρά στον κόσμο. Δυστυχώς από αύριο επιστρέφουμε στην πραγματικότητα”.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε: “Έγινε μια καταπληκτική δουλειά. Ήταν ένα ευχάριστο τριήμερο, με τον κόσμο να το απολαμβάνει. Το κάρφωμα του Πέτγουεϊ είναι από τα καλύτερα καρφώματα που έχω δει στη ζωή μου”. Τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε: “Ήταν πραγματικά μια γιορτή του μπάσκετ. Το Σαββατοκύριακο δεν είχε σκοπιμότητες αποτελεσμάτων, κάτι το οποίο είναι ευχάριστο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές”.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ο επόμενος ο οποίος πήρε τον λόγο, τονίζοντας: “Το σημερινό ήταν ένα από τα καλύτερα All Star Game, που έχουν γίνει στην χώρα μας. Αυτό οφείλεται στους πολύ αθλητικούς παίκτες που πήραν μέρος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές, γιατί το δούλεψαν πολύ. Επίσης η διοργάνωση έγινε σε μια πολύ μπασκετική πόλη”.

Τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος, έκλεισε την συνέντευξη τύπου, σημειώνοντας: “Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Το ευχάριστο ήταν που ήρθαν οικογένειες στο γήπεδο, κάτι το οποίο πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι το φετινό All Star Game να γίνει παράδειγμα”.

Πάτρα: αποστολή