Το All Star Game ξεκίνησε, η Πάτρα είναι πρωτεύουσα του μπάσκετ. Αν και το θέαμα που θα παρακολουθήσουμε δεν θα είναι εφάμιλλο αυτού που βλέπουμε εντός γηπέδου (δεν υπάρχει αγώνας επίδειξης χωρίς μετάδοση και σχόλια), θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε αυτά που δεν βλέπετε κι αυτά που δεν… ακούτε.

Κατ’ αρχήν να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα, που έχουν και την ευθύνη της διοργάνωσης, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εξόχως εξυπηρετικοί και φιλόξενοι, δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν για να φέρουν σε πέρας την… αποστολή τους.

Με πρώτο τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Ανδρέα Μολφέτα και μαζί του όλο το διοικητικό προσωπικό, θαρρεί κανείς πως βρίσκονται παντού, ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν. Και βέβαια ο Νίκος Βετούλας, αν και δεν επιλέχθηκε στους προπονητές (θα έπρεπε) όχι μόνο δεν ένιωσε αδικημένος, όχι μόνο θα πάρει μέρος στο παιχνίδι των βετεράνων, αλλά βοηθά όπου μπορεί.

– Δεν γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμε, αλλά  επειδή θα τηρηθεί και αύριο ενός λεπτού σιγή, καλό είναι η αναφορά στον αείμνηστο Γιώργο Κολοκυθά να γίνεται χωρίς την προσφώνηση “κύριος“.

Πάτρα, αποστολή