Στον αγώνα των ανάμεσα στους «νέους» και τους «παλιούς» αποδείχθηκε πως  η εμπειρία δεν αρκεί μόνο χρειάζονται και αντοχές. Κάτι τέτοιο δεν είχαν οι All Time Stars  οι οποίοι αν ροκάνισαν την διαφορά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο τέλος. Από την άλλη ο Δημήτρης Φλιώνης δείχνει πως… του ανήκει το φετινό All Star Game. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι διοργανωτές είχαν προγραμματίσει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο, ο οποίος απόλαυσε ένα όμορφο μπασκετικό θέαμα, πήραν δώρα και χάρηκαν με την ψυχή τους αυτό που έβλεπαν στο παρκέ του «Nick Gallis Hall».

Λίγο πριν την έναρξη του προαναφερθέντα αγώνα διεχήχθη αγώνας με αμαξίδια ανάμεσα σε Όλυμπο και Κίσαβο. Όπως ήταν λογικό όσοι βρέθηκαν στο «Αλεξάνδρειο» χειροκρότησαν τις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους.  Για την ιστορία ο Κίσαβος αναδείχθηκε νικητής με 31-37.

Ο αθλητής του Κίσαβου, Αναγνώστης Τσίλης του σωματείου, Ίρις Καβάλας, ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, ενώ ΜVP της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Μακρής, αθλητής του σωματείου ΑΣ ΠΑΣΚΑ.

Στα ωραία των All Star Game, τα καρφώματα και τα τρίποντα ο Γιάννης Αγραβάνης κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό ενώ ο Φλιώνης τον δεύτερο. Στα καρφώματα ο αδελφός του Δημήτρη Αγραβάνη, Γιάννης είχε να αντιμετωπίσει τον Καμαριώτη του Πανιωνίου τον οποίο και κέρδισε. 

Από την άλλη ο γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης  κέρδισε τον Νίκο Χατζή στον τελικό και κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων των «μικρών». Για όσους απορρούν ο Χατζής αγωνίστηκε διότι ο περσινός νικητής των τριπόντων, Αντώνης Κόνιαρης ήταν τραυματίας.