Έπαιξαν με την ψυχή τους, το διασκέδασαν, απέδειξαν πως ακόμα αντέχουν. Οι Βετεράνοι, Βετούλας και Κορωναίος μας θύμισαν στιγμές από το παρελθόν, ενώ ο Τάκης Κορωναίος δεν παρέλειψε να… πειράξει τον Νίκο Βετούλα, πως: “Ως παίκτης δεν έβαζες τόσα τρίποντα”, ενώ στη συνέχεια είπε: “Ευχαριστώ την Πάτρα για την φιλοξενία, ήταν μία γιορτή – παρά το γεγονός πως προηγήθηκε ο θάνατος του Κολοκυθά που μας κόστισε – είδαμε πολλούς παλιούς παίκτες να τρέχουν σαν μικρά παιδιά. Η ομάδα μας έχασε και δεν μου αρέσει να χάνω ποτέ. Ήταν πολύ καλό που ο κόσμος έμεινε για να δει έναν αγώνα Βετεράνων. Η Πάτρα αγαπάει το μπάσκετ και το απέδειξε και σήμερα“.

Ο Νίκος Βετούλας με τη σειρά του είπε: “Ήταν γιορτή για όλους τους αθλητές, που έχουμε παίξει χρόνια αντίπαλοι. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία που μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Εύχομαι κάθε χρόνο να γίνεται κάτι αντίστοιχο και να μας δίνεται η δυνατότητα να βρισκόμαστε”.

Να αναφέρουμε τέλος πως ο Τάκης Κορωναίος, δεν φόρεσε το αγαπημένο του Νο9, αλλά το Νο7 για να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά. “Το “7” ήταν το νούμερο του Πρέλεβιτς, τον παρακάλεσα όμως να το φορέσω εγώ και δεν μου είπε όχι. Ο Κολοκυθάς σήμαινε πολλά για εμένα”, είπε σχετικά ο Κορωναίος.

Πάτρα, αποστολή