Αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ, του ΣΕΠΚ και της ΟΣΕΚΚ βρέθηκε σήμερα το πρωί στον σύλλογο φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες “Φιλοξενία“, στο περιθώριο του All Star Game που γίνεται στην Πάτρα. Η παρουσία τους αρκετά σημαντική για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα κίνησης και όχι μόνο, περισσότερο μάλιστα από τα δώρα που τους χάρισαν (αθλητικό υλικό και μπάλα με υπογραφές).

“Η επίσκεψή μας αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει εδώ. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που απαρτίζουν το σύλλογο που ουσιαστικά είναι εθελοντές και δίνουν τη ζωή τους για αυτά τα παιδιά” είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης και συνέχισε:

“Εμείς, από την πλευρά μας, πάντα θα είμαστε κοντά και σε αυτά τα παιδιά, αλλά και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε ειδικά αυτή την περίοδο που η χώρα μας περνάει δύσκολα”.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε: “Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του συλλόγου για αυτό που προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά και εύχομαι να είναι γεροί και δυνατοί για να συνεχίσουν να τα στηρίζουν. Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν μπορούμε να συμμετέχουμε έστω και με αυτό τον τρόπο σε τέτοιες κινήσεις“.

Εκ μέρους του συλλόγου, τον λόγο πήρε η κ. Νικολάου: “Ευχαριστούμε τους ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, ΣΕΠΚ, ΟΣΕΚΚ που με αφορμή το All Star Game που γίνεται στην Πάτρα βρίσκεστε κοντά στα παιδιά του Φιλοξενία και της Κιβωτού Αγάπης.

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των παιδιών για τις φόρμες που μας δωρίσατε, κυρίως όμως για την παρουσία σας τόσο προσωπικά του καθένα όσο και τους φορείς και τους οργανισμούς που εκπροσωπείτε.

Στο χώρο αυτό συστεγαζόμαστε με την “Κιβωτό της Αγάπης”. Είμαστε σίγουροι πως ο ΟΠΑΠ, που όπως πάντα βοηθάει, θα μας βοηθήσει κι εμάς ώστε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας να αποκτήσουμε ασανσέρ, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στη λειτουργία του ιδρύματος“.

Πάτρα, αποστολή