Ξεχώρισαν ο καθένας στον τομέα του, αλλά μετά το τέλος του αγώνα και οι τρεις πέρασαν το ίδιο μήνυμα. “Το μέλλον ανήκει στους νέους“. Ο Φώτης Ζούμπος, ο Βασίλης Καββαδάς και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, στις δηλώσεις τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκαν τόσο στην εορταστική ατμόσφαιρα που πρέπει να έχει το All Star Game, όσο και στους νέους Έλληνες παίκτες.

Ο Φώτης Ζούμπος, νικητής του διαγωνισμού τριών πόντων είπε: “Είναι τιμή για εμένα να είμαι εδώ, είναι τιμή για κάθε παίκτη. Είναι πολύ καλό να ζεις αυτή την εμπειρία, περνάμε όλοι καλά, χωρίς πίεση και προσπαθούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον και μπορεί να βγάλει πολλούς παίκτες”.

Ο Βασίλης Καββαδάς, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων, είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας δώσει ώθηση. Για εμάς είναι διασκέδαση αυτό το παιχνίδι. Κάναμε όλοι ταξίδι για να έρθουμε, βγήκαμε από την καθημερινότητά μας και στόχος μας ήταν να το ευχαριστηθούμε. Οι νέοι παίκτες μπορούν να κάνουν πολλά, αρκεί να έχουν χρόνο συμμετοχής”.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, MVP του αγώνα, είπε: “Ήρθαμε να παίξουμε και να χαρούμε τον αγώνα. Υπήρχε μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στους “μικρούς” και τους “μεγάλους” και προσπαθήσαμε να δείξουμε πως δεν είμαστε “γατάκια”.

Πάτρα, αποστολή