Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr το Final Four κυπέλλου Εθνικών Κατηγοριών αναμένεται να διεξαχθεί σε 2 μέρη.

Συγκεκριμένα οι ημιτελικοί αναμένεται να διεξαχθούν στις 15 Δεκεμβρίου του 2022 και μάλιστα στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης» ενώ ο τελικός πρόκειται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  την πρώτη μέρα του 25ου All Star Game

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι  τη Δευτέρα (5/12) και ώρα 12:οο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς και η παρουσίαση του UNICEF Trophy.

Θυμίζουμε πως στο Final-4 θα συμμετέχουν οι ομάδες του Ηρακλή 2022, Παπάγου, ΦΕΑ και Πανιώνιου. Από αυτές τις τέσσερις θα προκύψει η ομάδα που θα συμμετέχει στο Final 8 μαζί με τις επτά πρώτες ομάδες της Basket League του 1ου Γύρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του Κεντρικού σταδίου (στίβου-ποδοσφαίρου) ΟΑΚΑ και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ. Μετά την κλήρωση θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων. Εκεί θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες των αγώνων.

Το 250 All Star Game αναμένεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια στο εν λόγω γήπεδο, το διήμερο 17 και 18 Δεκεμβρίου.