Το Ρέθυμνο αριθμεί 4 συνεχόμενες ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Αμερικανό γκαρντ να ευελπιστεί πως η ομάδα του θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου: 

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, πραγματοποιώντας πολύ καλή προετοιμασία. Η διάθεση και η ενέργεια μας είναι σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε με το «διπλό». Φυσικά κλειδί θα είναι ο ρυθμός τον οποίο και θα πρέπει να ελέγξουμε. Στο παιχνίδι του α’ γύρου ηττηθήκαμε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε να φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Θεωρώ η άμυνα μας θα πρέπει να είναι πιο σκληρή για να μεταφέρουμε αυτήν την ενέργεια στην επίθεση.
Σχετικά με τα πλέι οφ είναι νωρίς για να μιλάμε, αν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε για αυτό επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί είναι από εκείνες που παραδοσιακά συνεχίζουν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου».