Το Ρέθυμνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και θέλησε να κάνει κάτι για να πει ένα ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νομού, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό. Ο σύλλογος αποφάσισε, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης, να δώσει δωρεάν κάρτες διαρκείας της ομάδας για τη νέα χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, των Κέντρων Υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Νομού.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ρεθύμνου:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, κάνει γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας.

Μέχρι τότε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και στηρίζουμε την προσπάθεια τους, ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές στη μάχη κατά του κορονοϊού.