Η διοίκηση του Ρεθύμνου προσπαθεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα μετά την απόφαση του Κωστή Ζομπανάκη να σταματήσει την χρηματοδότηση. Το αύριο της ομάδας φαντάζει πια σκοτεινό. Η απόφαση του Ζομπανάκη αναγκάζει την ομάδα να βρεθεί και με τα δυο πόδια στον γκρεμό. Σωτηρία δεν φαίνεται στον ορίζοντα και το Ρέθυμνο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Basket League και να υποβιβαστεί (στην Α2 ή στην Β’ Εθνική).

Η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύση. Ετσι οι άνθρωποι της ομάδας κάλεσαν όλους τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τους φίλους του Ρεθύμνου σε συνάντηση – συζήτηση την Παρασκευή (19:00) με κεντρικό θέμα το μέλλον του συλλόγου.

Το Ρέθυμνο πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά ή αν δεν αλλάξει γνώμη ο Κωστής Ζομπανάκης είναι καταδικασμένο να πιει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο για την συνάντηση της Παρασκευής που θα γίνει στο σπίτι της ομάδας, το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»:

«Η διοίκηση του Ρέθυμνο BC καλεί όλους τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τους φίλους της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, Ρέθυμνο Cretan Kings, την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», σε ανοικτή συνάντηση – συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Για το Ρέθυμνο BC και το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Καλαϊτζάκης»