Οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ διακρίνονται πλέον, όπως οφείλουν, και για το κοινωνικό τους έργο. Αυτό συμβαίνει, φυσικά, και με αυτήν του Ρεθύμνου, η οποία επισκέφθηκε το 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σουτ εντός… παιδιάς”.

Αναλυτικότερα, το σχετικό Δελτίου Τύπου των Κρητικών:

«Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα από το Ρέθυμνο Aegean το πρόγραμμα «Σουτ εντός… Πεδιάς». Την Τετάρτη και την Πέμπτη αντιπροσωπία παικτών της ομάδας μας επισκέφθηκαν το 5ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, αντίστοιχα.

Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο την ομάδα εκπροσώπησαν οιπαίκτες μας Ντέγιαν Κράβιτς, Δημήτρης Χείλαρης και Μάρκος Δουλγεράκης, o Team Manager και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης καιο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Νίκος Μακρής με τους προπονητές, Χρήστο Μαραυγάκη και Γιώργο Σκεμπή.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκαν οι αθλητές μας Βίνσεντ Κάουνσιλ, Τσέϊσον Άλεν και Σταύρος Σχίζας, ο Team Manager και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, Δημήτρης Τζέτζος.

Οι μικροί φίλοι της ομάδας μας ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των αθλητών μας, φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν, έπαιξαν μαζί τους, μοιράστηκαν μπάλες μπάσκετ και αναμνηστικά αυτόγραφα, ενώ πήραν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλων Πάτρας στο «Μελίνα Μερκούρη» στην «Σχολική Κερκίδα», της οποίας χορηγός είναι το ΦΑΓΕ junior. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μία προπόνηση του Ρέθυμνο Aegean

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου και τον Υπ/ντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου κ. Νίκο Φωτάκη και κ. Γιώργο Ασπρούλη, αλλάκαι τους γυμναστές κα Ελένη Ψωμά, κ. Ηλία Αργιανά και κ. Μπάμπη Αποστολάκη για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία».

Πηγή photo: rethymnobc.gr