Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Κουάμε Αλεξάντερ (σ.σ.: τον υποδέχθηκε ο -ατζέντης του- Αλέξανδρος Κατσαρός), ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ρεθύμνου. Ο απόφοιτος του Cal State – San Bernandino (NCAA, II) θα δοκιμαστεί τις προσεχείς ημέρες από το τεχνικό τιμ των Κρητικών με σκοπό να υπάρχει πλήρης εικόνα αναφορικά με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Το scouting report, πάντως, κάνει λόγο για έναν παίκτη με πλούσια αθλητικά προσόντα και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που αποδεικνύεται από τους μέσους όρους του την περσινή -τελευταία- του χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα όπου είχε 16.7 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Την περσινή σεζόν, μάλιστα, αναδείχθηκε στην καλύτερη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του NCAA από τους προπονητές. Και όχι άδικα αφού πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ και ριμπάουντερ των Coyotes του Cal State – San Bernandino την αγωνιστική περίοδο 2012-’13, αλλά και για τον πρώτο παίκτη στην ιστορία του κολεγίου που ξεπερνά τους 900 πόντους και τα 500 ριμπάουντ.