Έπειτα από 4 χρόνια ο Ανδρέας Χριστοδούλου και το Ρέθυμνο θα πορευτούν σε διαφορετικούς δρόμους. Το Ρέθυμνο δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του 25χρονου γκαρντ – φόργουορντ (1,97μ.) και έτσι ο Κύπριος παίκτης αποχαιρέτησε την ομάδα και δείχνει να οδεύει προς την Πάτρα και τον Προμηθέα, ο οποίος τον έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο.

Ο Χριστοδούλου είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» στο Ρέθυμνο με post που έκανε στα social media.

Ο 25χρονος παίκτης μίλησε για ένα όμορφο ταξίδι που έκλεισε και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο για την κοινή πορεία.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Χριστοδούλου ανέφερε: «Κάπου εδώ κλείνει ένα όμορφο ταξίδι σε μία πόλη που με μεγάλωσε και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας και σε όλα τα άτομα που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τα άτομα που ήταν δίπλα μου αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε απ την πρώτη στιγμή».

Ο Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Κύπρο. Εκανε τα πρώτα του βήματα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ και μόλις στα 17 του τον εντόπισε ο Μαντουλίδης και τον απέκτησε (2012).

Το 2013 έγινε το τεράστιο «μπαμ» στην καριέρα του. Ο Κύπριος ήταν τεράστιο ταλέντο και έτσι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα με 5ετές συμβόλαιο.

Ο Χριστοδούλου δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να στεριώσει στους «ερυθρόλευκους» και έτσι το 2016 πήγε στο Ρέθυμνο, όπου έπαιζε μέχρι τώρα.

Στην φετινή σεζόν έπαιξε 19 ματς με τους Κρητικούς στην Basket League και είχε μέσο όρο 8,1 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο Χριστοδούλου έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου, καθώς είναι ο ρέκορντμαν σε συμμετοχές με την ομάδα στην Basklet League. Ο Κύπριος έπαιξε 96 ματς με τους Κρητικούς στην μεγάλη κατηγορία στην 4ετή παρουσία του στην ομάδα.