Ο Θανάσης Γιαπλές και οι παίκτες του Ρεθύμνου αφιέρωσαν την πρώτη νίκη του 2013 στον Στέργιο Κουφό που αναρρώνει μετά την επέμβαση που έκανε τις προηγούμενες μέρες. “Αφιερώνουμε τη νίκη και την εμφάνισή μας στον Στέργιο. Ελπίζουμε να έρθει γρήγορα κοντά μας. Ο Στέργιος δεν είναι μόνο συνεργάτης αλλά και φίλος μας” είπε αρχικά ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της κρητικής ομάδας Θανάσης Γιαπλές και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι:

“Ήταν επικίνδυνο το ματς για δύο λόγους. Πρώτον γιατί παίζαμε με μία καλή ομάδα έχοντας έναν εξαιρετικό προπονητή και δεύτερον παίζαμε σε ιδιαίτερες συνθήκες ελλείψει του προπονητή μας. Έπρεπε να κερδίσουμε κι αυτό το “έπρεπε”, μας προβλημάτισε. Συγκεντρωθήκαμε στην τακτική μας και βάλαμε ως προτεραιότητα τον εγωισμό μας”.

Πλέον το Ρέθυμνο στρέφει την προσοχή του στο ματς με το Περιστέρι: “Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς που καθορίζει την πορεία μας, αυτό κόντρα στο Περιστέρι. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας τότε πρέπει να το κερδίσουμε“.

Ο Άκης Καλλινικίδης τόνισε: “Αφιερώνουμε τη νίκη στο πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας, στον άνθρωπο που μας λείπει, στον Στέργιο Κουφό. Του ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός. Από τη στιγμή που λείπει κάποιος πρέπει βάλουμε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στη νίκη. Εμείς ξεκινήσαμε με διάθεση αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό κι ήρθαν όλα ιδανικά. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι και να επιτύχουμε στο σκοπό μας”.