Του Φωτη Δουκάκη
11/02/2012 (22:05)

Ο ΑΓΟΡ έφυγε με τη νίκη από τα Ιλίσια, αλλά κυρίως βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, όπως παραδέχθηκες και ο προπονητής των Κρητικών, Στέργιος Κουφός, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ελληνας τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη σε έναν φίλαθλο της ομάδας, ενώ χαρακτήρισε τον Ηλυσιακό μάι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Α1: “Πριν ξεκινήσω να μιλάω για το παιχνίδι να πω ότι θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κύριο Κώστα που πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πολλά για τον ΑΓΟΡ. Ο Ηλυσιακός είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, ενώ εμείς προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα στην Καβαλα. Σε οποιαδήποτε φάση της ζωής καβαλήσεις το καλάμι, ο κατήφορος είναι σκληρός. Εμείε έπρεπε να πείσουμε τα παιδιά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει από τον πρώτο γύρο που σωθήκαμε και τα καταφέραμε. Την Τετάρτη μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ“.

Ο Γιώργος Δέδας πρόσθεσε: “Εζησα ένα ματς σώμα με σώμα, κατοχή με κατοχή. Ηταν καλό το ότι το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και ο κόσμος είδε ένα όμορφο θέαμα. Ηταν σημαντική νίκη ύστερα από την ήττα στην έδρα μας από την Καβάλα“.